Гарантуємо підробіток для наших студентів підготовчих курсів в Чехії

Студенти наших річних курсів мають статус студентів очної форми навчання (точно такий же, як у учнів середніх і вищих навчальних закладів Чехії). Це означає, що на підставі § 98 чеського Закону про працевлаштування у наших студентів є офіційне право працювати в Чехії.

Як правило студенти підробляють перекладами, репетиторством, працюючи в кафе, логістичних компаніях, турфірмах або на рецепціях готелів. В середньому студент в Чехії може заробляти 2,5 євро на годину.

Важливо підробляти без шкоди для навчання. Студенти щодня вивчають чеську мову по 4 академічні години. Скільки годин на день студент зможе підробляти, залежить від його здібностей (і від того, з якою підготовкою з предметів вступних іспитів він приїхав). Навчаючись на курсах, легко можна підробляти 20 годин на тиждень.

Хороші можливості для роботи або підробітку є у студентів, які приїхали вступати в Чехію в магістратуру – у них вже є освіта і досвід. Деякі студенти працюють і по 8 годин на день.

Вчитися в Чехії тепер можна і без накопичень. Ми пропонуємо помісячну оплату річних підготовчих курсів від 335 євро. Крім підготовки до вступу, в усі наші програми входить візова підтримка, кураторський супровід, допомога в нострифікації та роботі з приймальними комісіями чеських вишів.

Нашим студентам, які приїжджають до до Чехії на умовах щомісячної оплати і бажають підробляти, ми гарантуємо підбір місця роботи.

Заповнюйте анкету на нашому сайті, і ми з радістю підберемо Вам відповідну програму навчання!

Меню