В Чехії буде відкрита нова приватна школа при Карловому університеті

У Подєбрадах відкриють приватну чесько-англійську школу, яка буде працювати в історичному Подєбрадському замку, де навчалися екс-президент Вацлав Гавел і відомий чеський режисер Мілош Форман.

Частина предметів дітям викладатимуть англійською: математику, суспільствознавство, географію і навіть фізкультуру. Англомовні вихователі будуть працювати і в групах продовженого дня. Крім основної освітньої програми, школа запропонує учням широкий вибір гуртків чеською та англійською мовами. Школярі зможуть займатися плаванням, гольфом, тенісом, верховою їздою, малюванням, музикою та ін. Так як в замку працює театр і кіно, раз в тиждень для дітей планують влаштовувати культурні заходи.

За освітню програму (методику, підбір підручників і ін.) буде відповідати Карлів університет, тому випускники школи отримають дипломи з університетським гербом. Набирати учнів планують вже цієї осені за попередньою співбесідою.

Стати учнем цієї школи може будь-який випускник дев’ятого класу з України! Наша компанія візьме на себе всі організаційні питання, займеться підготовкою школяра до навчання, навчить чеської мови, допоможе успішно закінчити школу і, в подальшому, вступити до університету. Кількість місць обмежена! Поспішайте подати заявку!

Меню