Відбулася конференція Програма інтергації українських медиків до Чехії для студентів Богомольця

Нові можливості для медиків за кордоном. Працевлаштування в Чехії. Цього понеділка 21.03.2016 компанія Active Study провела конференцію для випускників Національного медичного університету ім. Богомольця на тему «Програма інтеграції українських медиків в Чехії».

На конференції були висвітлені всі основні етапи програми. Студенти дізналися, як проходять процедура нострифікації диплома, процес апробації. Отримали відповіді на важливі питання, як підготуватися до іспитів, де краще проходити практику, з чого починати, які особливості в отриманні візи, чи потрібна випускникам українська інтернатура в Чехії.

Основною темою для обговорення стали перспективи українських лікарів в Чехії, особливості роботи в столиці і в менших містах, питання адаптації в новій країні, вивчення мови та облаштування побуту.

В рамках конференції учасники мали змогу поспілкуватися з випускницею стоматологічного факультету НМУ, яка успішно пройшла програму в 2013 році і вже працює в приватній клініці в Празі. Вона поділилася зі студентами безцінним досвідом працевлаштування стоматологів, особливості процедури апробації та здачі фінального усного іспиту, розповіла про ставлення чехів до українських лікарів, основні тенденції в заробітних платах та інших не менш важливих моментах.

У поточному році планується організація подібних заходів у всіх медичних вузах країни, а також відкриті заходи з даної теми. Слідкуйте анонсами на нашому сайті і приєднуйтесь до нас в соціальних мережах.

Меню