Вітаємо з початком навчання в Чехії!

Раді вітати нашу групу студентів в Чехії, яка з вересня розпочала навчання на річніх підготовчіх курсах чеської мови!

У всіх студентів Вже на момент пріїзду є чіткій план, в які державні ВНЗ Чехії вони будуть вступати в червні, до чого готуватися. Але попереду ще багато часу, щоб озирнутися на місці, відвідаті особисто всі ВНЗ Чехії, познайомитися з українськими студентами, хто вже вступив и вчиться, поспілкуватіся з викладачами. До травня – червня наступного року діти будуть зайняті посиленною підготовкою з предметів, інтенсивним вивченням чеської мови, ностріфікацією атестатів, подачою заяв до приймальних комісій.

Ну і як же без відпочинку, екскурсій, розваг и приємного проведення часу разом у вільний від навчання час! У Чехії безліч місць, де ви просто зобов’язані побуваті и побачити все на власні очі: казкові середньовічні замки, історичні місця, затишні красиві вулички стародавніх міст, виставки, музеї, парки!

Ще кілька слів про наші річні підготовчі курси в Чехії. Це комплексна підготовка наших студентів до вступу в державні чеські ВНЗ, в якіх студенти в подальшому будуть вчитися абсолютно безкоштовно, а деякі ще й отрімуваті стіпендію! У студентів протягом всього навчання на курсах чеської є російськомовній куратор, який піклується про всі побутові питання: харчування, зустріч після прибуття, трансфер, розселення, реєстрація в поліції, відкриття рахунку в банку, забезпечення мобільним зв’язком, покупка проїзного квитка, оглядова екскурсія , організація дозвілля на вихідні, допомога в навчанні, ведення електронного журналу відвідування та успішності, зв’язок з батьками в режімі 24/7.

Вчити чеську мову й готуватися до вступу до ВНЗ краще лише на річніх підготовчіх курсах. Зараз ми пріймаємо заявки на семестрові курси чеської, які розпочинаються в лютому 2017 року. Семестрові курси підходять тім студентам, хто вже почав вивчати чеську мову в Україні, а такоже студентам, які планують вступати на технічні напрями навчання. Для них вступними вимогами по знанню чеської мови є рівень В1. Такий рівень можливо досягти за шість місяців інтенсівного вивчення чеської в мовному середовіщі з щоденними заняттями й практикою.

Будемо раді бачити в чіслі своих студентів всіх, хто планує отримати в Чехії безкоштовна вищу освіту! Пріїжджайте до нас – 100% наших випускників вступають до УНІВЕРСИТЕТІВ Чехії, з них 92% – в державні й вчаться там безкоштовно!

Меню