Зарплата у Польщі

З початку 2016 року поляки активно впроваджують зміни в будівництві, регулюють використання та розмір робочих платформ.

Наразі на затверджені Державного Центру Законодавства Польщі знаходиться проект зміни в будівництві з новими заробітними платами 2016 року. Він містить 2 основних пункти, які залучають студентів-випускників польських вишів і працівників із початком роботи.

Перший пункт, особливо важливий для молодих людей, які тільки починають кар’єру, і це скасування положення про розмір зарплати у перший рік роботи менше ніж 80% від мінімальної зарплати. Це означає, що молоді люди будуть мати на багато кращі умови, що дозволяють заробляти вже з початком своєї кар’єри.

Другий пункт – з липня 2016 року розмір мінімальної заробітної плати в Польщі буде дорівнювати 12 злотих (приблизно 80 грн). А це більше ніж 13 тисяч гривень на місяць!

У Польщі зміни в системі заробітної плати спрямовані на поліпшення життя громадян. Саме тому багато хто з нас їдуть на навчання і роботу в Польщу!

Приєднуйтесь до наших освітніх програм у Польщі – наші студенти вступають до будь-якого ВНЗ. Вивчайте польську разом з нами – заповнюйте заявку на нашому сайті.

Меню